Voorbereidingsfase

Tijdens deze fase biedt Connectron Systems zowel technische-als verkoopondersteuning. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Leoni Connect100 project. 

Connectron Systems organiseert onder andere presentaties, realiseert complete ontwerpen (indien gewenst inclusief een sitesurvey) en assisteert bij het opstellen van budgetten. 

Implementatie

Heeft het ontwerp geleid tot een opdracht? Dan kan Connectron Systems u ondersteunen tijdens de fysieke installatie van het netwerk. 

De begeleiding van Connectron Systems tijdens de implementatiefase bestaat onder andere uit de certificering van personeel. 

Nazorg

Wanneer de installatie gereed is, verzorgt Connectron Systems op verzoek ook opleveringsmetingen. Voor deze metingen maken we gebruik van hoogwaardige netwerk meetinstrumenten. 

Na afloop van de meting verzorgen we ook de afwikkeling van de 25-jarige systeemgarantie. Op deze manier kan het certificaat bij de oplevering direct aan de opdrachtgever worden overhandigd. 

Assemblage

Bent u op zoek naar op maat gemaakte producten? Dan kan onze assemblageafdeling u verder helpen. Connectron Systems voorziet in op maat gemaakte producten zoals patchkabels en prefab glasvezel kabels. Ook voor de bouw van panelen kunnen we u helpen.