Over Connectron Systems

Bij Connectron hebben we alles in huis om een netwerk te bouwen: van gedegen advies tot een ruim assortiment en snelle levering op locatie. Ons team staat dagelijks klaar met deskundig advies wanneer u een geheel nieuw netwerk gaat installeren, maar ook als u voorziet in een uitbreiding op een bestaand netwerk. 

Connectron Systems is al bijna twintig jaar leverancier voor netwerkinfrastructuren in de Benelux. Naast het leveren van producten die worden gebruikt bij het aanleggen van een netwerk, is Connectron Systems er ook voor het begeleiden bij het budgetteren, calculeren en uitwerken van projecten. Het team van Connectron heeft niet alleen uitgebreide kennis over de producten, maar ook over netwerkinfrastructuren. Op die manier kunnen wij u ondersteunen in alle fasen van uw project, van de voorbereiding tot de oplevering van het project.

Het adviseren, ontwerpen en leveren van producten voor netwerkinfrastructuren is zeer specialistisch werk. Wilt u de werkload van installateurs verminderen of bent u op zoek naar iemand die met u meedenkt? Schakel dan de expertise van Connectron in. Zo bent u tijdens een project altijd verzekerd van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een deskundig advies.  

​Gaat u een compleet nieuw netwerk installeren of in de uitbreiding van een bestaand netwerk voorzien? Heeft u advies nodig over een bepaald product? Neem dan contact op met het team van Connectron Systems. Wij helpen u graag verder. De opbouw van onze programma’s: 

  • ​Bekabeling - Koper- en glasvezel
  • Connectivity - Connectoren, outlets en patchpanelen
  • Patchkasten - Data- en serverkasten, wandkasten

Connectron Systems heeft een zeer compleet assortiment en ruime voorraad, waardoor ​we al deze producten snel op uw gewenste locatie kunnen leveren.

Het team van Connectron Systems

De ontwikkelingen binnen de informatie en communicatie technologie (ICT) gaan razendsnel. Zo snel, dat er steeds meer wensen en eisen worden gesteld aan de oplossingen voor netwerken. De complete integratie van advies, ontwerp en levering is een must geworden. Bij Connectron Systems zijn we er dan ook altijd op gericht om u verder te helpen. 

Twijfelt u of producten eigenlijk wel samen gaan? Bent u op zoek naar dé uitkomst voor een netwerk? Neem dan contact op met Connectron Systems. Door de combinatie van deskundig advies, een uitgebreide assortiment en een snelle levering weet u zeker dat uw project slaagt. 

Onze medewerkers beschikken allemaal over uitgebreide kennis en ervaring. Door de ruime ervaring van Connectron Systems zelf, maar zeker ook van onze medewerkers zijn we in staat om de kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid van een project te waarborgen.  

Ons team

Hans van Casteren

Directie/ Verkoop/ technische ondersteuning

Jeroen Hopstaken

Inkoop/ Verkoop/ technische ondersteuning

Ingrid van Casteren

Administratie